Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    Üdv ujra,ezt muszaj leirnom.: ( Szokasos Kymco tortenet)

    Utolso hozzaszolasom ha jol emlekszem a kopott gyuruvel kapcsolatban volt,mert ha jol remlik majdnem rendeltem is egyet. Na ezt most a szerelok megoldottak azzal,hogy furtak egy jot + uj dugattyu+ gyuru,mivel szerintuk ugysem talaltam volna hozzavalot. Plusz ugye egyszer megragadt a dugattyu aminek nyoma volt a hengeren,igy inkabb nem kockaztattak,tehat furtak wazze! Az uj karbi amit vettem,megsem lett jo,mert ingadozott tole az alapjarat ( eddig arrol volt szo,hogy jobb tole) ,ugyhogy a regit megtartottak.
    Kozben szereztek egy donormotort,es onnan pakolasztak at a dolgokat. ( Karbi csere, henger csere stb csere---ezzel legoztak ki,hogy mi a hiba). Valami problema a gyujtassal is volt,mert nem adott rendes szikrat,ugyhogy azt is csereltek.Mindegy,lenyegtelen,hosszu a lista. A vegen 22.000 Ft lett az osszeg.
    Bent a muhelyben indult oninditoval (!) allitolag egy nap allas utan.
    Kifizettem,kitoltuk,szerelo kozben elment. Nalam rugasra tizedjere sem indult,de oninditoval erdekes modon igen. Leveszem kozepsztenderrol--leall. Nem baj,beinditom meg egyszer.: Megy,de elindulni nem tudok vele,mert vagy 1 percig jatszdozni kellett a gazzal,amig annyi erot kepes volt atvinni,hogy megmozgasson.Utana mar viszonylag jonak tunt,hazamentem (3km),vegul magatol lefulladt--->tovabbra sincs alapjarat,mert mindig jatszadozni kell a gazzal,hogy ne alljon le.
    Rugasra nem indul,csak ha nyelgazt huzok,es ugy rugom be. Nem baj,elmentem a tankolni,ami ujabb 3 km ), kellemes 40-nel repesztek,egyszer csak hopp hirtelen elfogy az ero,es 30-25-20-15-10 vegul 10-zel (nyelgazon!) be tudtam csorogni a benzinkutig. Tankolok,indulnek haza de most mar rugasra sem hajlando indulni,csak nyelgazon oninditoval. Beindult, alapjarat egyaltalan nincs,sot semmilyen jarat sem,mert gyalog (!) hamarabb hazaertem volna. Mivel 5 es 10 km/ora kozotti sebessegre volt kepes nyelgazon (!). Egy kisebb emelkedon fel kellett tolni,mert nem birta a dragakicsiszivem.Vegul meguntam,ott hagytam a varos kozepen -remelem valaki ellopja a hetvege alatt- mert akkor nem kell visszatolnom a szerelonek.Jelenleg ott tartunk,hogy szarabb mint volt.Mert eddig legalabb 200. rugasra indult,es el is tudtam vele menni 250km-t.

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák