Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kcsa

    veterán

    @hermanyi:

    Rendben, leírásod alapján ahogy nézem itt a fórumon is mindenki a család utolsó falat kenyerét költi robogózásra, de ne álszentkedjünk már. Ahogy úgy igazából látom, a többség hobbiból/élvezetből jár robogóval az itteniek közül. Nyilván van aki minimálbéres, de hidd el, azok nem robogóznak, mert a bérlet a legtöbb esetben még mindig olcsóbb, ráadásul télen-nyáron használható. És nem egy IT fórumon írogatnak zömében.

    De továbbmegyek: én se túlárazott Nolan sisakot ajánlottam kötelezően mindenkinek, hanem egy kis odafigyelést javasoltam, és ne a noname sisakokat rajongjátok körbe mint szenzációs vétel.

    Persze, értem hogy az én k. anyámat hogy öt-hat évente veszek 50-60k-ért új sisakot, de mivel nekem csak és kizárólag felnyithatós jöhet szóba, ezért ez az ár alá nem megyek a rengeteg gagyi miatt, feljebb viszont nem tudok. Zártban ez a kategória valahol 30k körül indul, reálisan nézve 30-40k között rengeteg potenciális jó vétel van, de azok nem Jet és Motowell márkájúak (a többi 100% ismeretlenről nem is beszélve).

    Mindenesetre további jó önigazolást kívánok mindenkinek ;)

    Akinek nem inge nem veszi magára.

    @wolfnet:

    lehet hogy demagógnak tűnt, de sok év tapasztalata. Én is kezdtem gagyival, mert minek a drága ugye, csak 50-el megyek úgyis. De amikor az olcsónak a belseje hamarabb kitágul és lötyög, nem minden eleme mosható (Jet...), hűvős időben csak résnyire nyitva lehet használni (gyógyszer sem olcsó ám :P), menetszéltől zörög a plexi, akkor elgondolkozik az ember, hogy mi is az olcsó. És erre vonatkozott az a mondás amit idéztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák