Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfnet

    tag

    Yo!

    Szereztem végre rendes szerszámot megcsináltam a gyertyacserét. Vegyes érzelmekkel járt a művelet. Felemás gyertyák voltak bent ... meg pf na szóval lőttem egy fotót:


    Balról jobbra sorba ahogy a hengerekben voltak. 1-2-3-4

    Az első gyertya (CR9EK) volt először a ludas amikor három hengerezett. Ez viszonylag újszerű és tiszta is, mert megtakarítottam, de ez is rossz igazából.
    A második az pokoli állapotban van (CR8EK). Ez lehet a legrégebbi a sorból, viszont ennek ellenére ez a henger működött is vele hiba nélkül. (Lehet a teljesítmény kisebb volt). Viszont ez a belevaló gyertya!
    A harmadik-negyedik nagyjából egyformán szarul néz ki. Látszik hogy a karbi beállítás elég bőséges, kormolja rendesen a gyertyákat a sok anyag, illetve hogy nem igen tudtak ezek a CR9EK-k öntisztulni.

    Belekerült a négy új CR8EK, szépen beállítva a 0.6mm-es hézaggal. Amúgy gyárilag majdnem jók is voltak a hézagok, egy gyertyán volt talán 0.7mm, szóval tapstaps ngk. Beszerelés után gyakorlatilag - ahogy mondani szokták - fél főtengely fordulat után szívatás nélkül azonnal kiegyensúlyozottan járt minden henger. Megmelegedés után csodálatosan forgott is.

    Kivittem egy körre a havazás előtt +4-5°C volt itt nálunk. Szépen bemelegítettem 95°C-ra a vizet, elkezdtem kicsit kövérebben menni, csodálatosan forog. Szebben jár, könnyedebbül pörög fel, gyorsabban is. Megérte. :)

    TAVASZT!!! TAVASZT!!!
    :R :C

    Privátban érdeklődj! :)

Új hozzászólás Aktív témák