Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz Bilux #62268 üzenetére

    A nagynyomású csöveket mindet kicseréltem korábban 12bar-os Semperit csövekre. Csak az AC előtti csövek nem lettek cserélve, de azokban nincs is nyomás se. Nem volt elöregedve, hanem én csíptem oda véletlenül a vázhoz. Tegnap vettem csövet, de ugye hajlított csövet ide maximum gyárit lehetne venni, ha lehetne kapni egyáltalán, így az még lehet, hogy küzdelmes lesz. Aztán az is lehet, hogy berakom az AC-t a lábtartó alá. Úgyis van ott elég hely.

    A kivillogtatás itt is megy. Ugye alapvetően ugyanaz a rendszer van benne, mint a Ditech-ben az AC-tól kezdve az injektor, a kompresszor és az ECU, csak az ECU szoftvere más. Mások a befecskendező időzítések.

    A kivillogtatás itt is így megy, hogy full gázzal gyújtást ráadni, check lámpa világít, majd elalszik és mikor újra kigyullad, akkor kell elengedni a gázt és akkor kezdi kivillogni a hibakódokat..

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák