Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blu79

    addikt

    válasz AMD Power #65362 üzenetére

    Szia, az egyik ismerősömnek 50-es Motowell-je van (RS) 6 évvel ezelött vette kb. Azóta is tökéletesen jó. De ez nem volt így az első évben. Az első évben rengeteg gondja volt vele ...a rossz anyaghasználat miatt.... rossz anyaghasználat az alkatrészeknél... de garanciába mindet kicseréltek, megcsináltak... mivel már nem silány alkatrészeket tettek bele azóta gondmentes és tökéletesen jó (karbis). Kérdeztem hogy a mostani motowellek milyenek.... milyen alkatrészeket tesznek bele? Azt mondta hogy most jó alkatrészekkel építík.
    A munkatársamnak Keeway van , igaz 125ccm 4 ütemü :) , leszette a 125 matricákat és 50es ként használja. Neki is régóta megvan.... használtan vette 160 körül 7-8 éve... azóta is jó neki.... gondmentes... olajcsere és kész... ilyen kisseb gond hogy üzemanyag szintmérő tönktement az volt... de ilyen nagyobb gondok nem voltak vele.
    Nekem SR50 van ditech. Nagy megelégedéssel használom eddig. Remélem még 1 jó ideig ilyen marad. Aztán előbb utóbb bejön az injector gond.... de remélem minél később.... tisztában vagyok ezzel. De van 1-2 jó szerelő ismerősöm és hozzájuk fordulhatok bátran. :) . Addig is picivel 2L alatt / 100km eljárkálok... persze csak akkor ha jó idő van :D . Ma pl lehet előveszem mert jó időt mondanak :D

    ¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »

Új hozzászólás Aktív témák