Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • perge666

    veterán

    válasz Predator2 #67408 üzenetére

    Nekem volt már nem 1,nem 2 Simsonom, de nyugodt szívvel nem tudom ajánlani.
    Sajnos elég rossz minőségű utángyártott alketrészeket árulnak hozzá, és ha veszel egyet tutira szívni fogsz vele mert nem tartós.
    Tavaly vettem egy S53-at, 97-es évjáratú, mondom biztos jó lesz mert sokkal újabb mint az átlag Simsonok, de ugyolyan.....
    Alig 2 hete adtam el, és nem bánom, minden nap produkált valamit, volt ami magától elmúlt néhány napra, és random jött elő ( blokkba elkezdett valami csörögni, vagy a felső tűgörgő is becsörgött, volt hogy nem volt alapjárat, vagy túl magas volt, vagy valamíért nem akart indulni, vagy csak éppen fulladt)

    Volt egy 2006-os Aprilia SR50 Street robogóm is, azt 7 évig nyúztam, hajtottam, semmit nem kellett rajta cserélni, nem kellett szerelgetni, most adtam el 1 hónapja.
    Egyedül a kuplungja volt már eléggé rendesen megkopva, meg kinézetre eléggé karcos volt mivel sokat járok terepen+ a kipufogója csupa rozsda volt.

    Ezeket eladtam és most vettem egy Derbi Sendát, a robogót már évek óta untam, mert időközbe rájöttem hogy én sem szeretem az autómata váltót, inkább hajtom az " 50es fűnyíró "cross" motort "

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák