Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyot

    őstag

    válasz tresh #21022 üzenetére

    Folyamatosak az elektromos hibajelzések (légkondi hiba, gyújtás hiba, meg csupa finom dolgok amik amúgy nincsenek is az autóban :D ), gyakorlatilag állandósultak már mióta legutóbb ide írtam. Valószínű hogy valahol a kábel-kábelek csatlakozások adták meg magukat, vagy csak simán megtört valahol az autóban levő kétkilóméter madzag.

    Ez azért jó mert ugye szét kell mindent bontani hogy kiderítsd hol a hiba, ebbe már egyik szerelő meg villamossági szakzseni sem ment persze bele, mert lehet több nap lesz ha nincs szerencséje és az nem kevés munkadíj lenne. Szerelőm már járt így pár autóval így, azt ajánlotta cseréljem a teljes kábelrendszert az autóban mert olcsóbb és sokkal gyorsabban megvan.

    De igazság szerint lassan megszokom hogy világít a hibajelző, lehet hogy így marad aztán le van szarva, hetente kiütöm a hibakódokat, 1-2 napig tiszta aztán megint jönnek szépen lassan.

    Ezen kívül jelenleg nincs más nagyobb hiba ( lekopogtam ), gumik újak, motor szépen jár, kicsit nagy az előgyújtás azt mondták rá, de olyan szépen egyenletesen jár hogy csak na, és még a hűtőrendszerben sincs nyomás :C

    1,5 év alatt most van az autó olyan állapotban hogy nem félek annyira beleülni, így valszeg marad. A legtöbben azt mondták addig adjam el míg ilyen jól megy és jó árat kapunk érte :D

    Má' nem

Új hozzászólás Aktív témák