Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    Sziasztok! Kellene egy kis segítség az alábbi problémához...
    Van egy "ferdehátú" 2002-es Megane-om, aminek bizonytalanul működik a csomagtér zárja. Maga a mechanika hibátlanul működik, szétszedtem, könnyen jár, bőven van rajta zsír, nincs szétkopva, fogaskerekek épek, stb. A gond az vele, hogy ugye ezt a zárat, csak a központi egységgel lehet nyitni és zárni, ami sajnos bizonytalanul teszi a dolgát. Van, hogy csak a második vagy harmadik probálkozásra zárja a reteszt, de van, hogy elsőre is jól megy, de olyan is van, hogy egyáltalán nem zár, vagy esetleg nem nyit ki. Az autó többi zárja az ajtókon, hibátlan, csak a hátsó ajtóval van ez a hiba.
    A vezetékek, már ami látszik, épek, az érintkezőket a zár motorjánál kitakarítottam ( kicsit oxidos volt ), vezetékek érintkezőit összébb nyomtam, hogy biztosan jól érintkezzen. A hiba nem szűnt meg, ezért írok ide.
    Én egyébként elektromos hibára gyanakszom, lehet tévesen, talán egy haldokló relé vagy ilyesmi. Bár akkor lehet, a többi se menne. Nem tudom, a hátsó ajtó esetleg, lehet másik relére kötve a többihez képest?

Új hozzászólás Aktív témák