Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Sziasztok!
    Kiütötték alólam az SH-t a minap, az illető elismerte felelősségét.
    Semmi komoly, takarásból jött elém, miután én már a szabad jelzésemen beértem a kereszteződésbe. Az első kerék fékezés közben a B-oszlop környékén ért a kocsihoz, kofordult jobbra, a motor pedig követte. A kormányvégsúly valahol a C-oszlop mögött támasztotta meg a motort, nem feküdt el, kb 60°-os szögben állt meg, én pedig beestem a kocsi és a motor közé. Nekem kb semmi bajom nem lett, a bal lábam volt a motor alatt, de nem volt rajta a motor súlya, hiszen állt a kerekein.
    Aki gyalogos odajött segíteni, egyből kiabáltam, hogy állítsa le a motort. Egyrészt ne járjon döntve, másrészt nehogy járó motorral kezdjék el ráncigálni a gázkarnál fogva.

    Na, kormányvégsúly kicsit kopott (garázsajtó), a fékkar végén nincs semmi, a bal oldali tükör lelazult, a motor hátulját lenyomva az első kereket megpörgetve egyenesen és szabadon forog, szemből és fentről is belenézve szimmetrikus, függőleges, menet közben nem húz semerre.
    Viszont a kormány bal szára kicsit lóg és hátrébb áll, kb úgy, mint az oktató motoron, amit egyszer alám adtak, illetve az idomon lévő nyílás sem középen van már.

    Ki lehet ezt igazítani, vagy csere?
    A biztosítási része folyamatban van.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák