Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz TasiA #8197 üzenetére

    Nekünk van a családban 1.0 "stift". Tényleg igénytelen, de azért ne vicceljünk. Olajból 3,5 liter kell bele (mint a Corsába), szűrők ugyanolyan árban vannak, mint a Corsához. Sőt, a stiftnek eléggé szarok a fékbetétei. A Corsán 115e alatt fogyasztottam két első betétet (az első garnitúra majdnem vasig koptatva a másodikon még volt), míg a swift 50 ezer alatt evett meg kettőt (hasonló felhasználási körülmények). A betétek ára is hasonló, akárcsak a tárcsáké. Tehát nem feltétlenül olcsóbb a switf, ha az alkatrészeket nézzük -- pláne a féket. Mellesleg a stift 8 évesen már a harmadik akkut fogyasztja éppen, az enyémben talán a második lehet 13 évesen (az a gyári van benne amivel vettem, de 7 éve nem cseréltem).

    Mondjuk én már mindent kicseréltettem szinte a futóműben, de a szerelő azt mondta, hogy nem kellett volna. 100e-nél csak az egyik első gátlóból folyt az olaj egy picit (és ha összenyomtam, akkor nem nyomta ki magától a szárat), de minden más rendben volt.

    Ha gumi, benzin, biztosítás, adó négyest nézzük, akkor az 53 lovas suzuki természetesen olcsóbb, mint egy 90 lovas corsa.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák