Hirdetés

Aktív témák

  • djherby

    tag

    Sziasztok!

    Lelkes olvasója vagyok a fórumnak, és azt a tanácsot is itt kaptam, hogy el kell menni a TV-ket személyesen megnézni. Gondoltam a sok olvasgatás után élőben is megnézném mit tudnak azok a típusok, amikről sokat olvastam: Pl. Pana G10, U10, Samu B550, 650, LG PS3000 és társai. A T.bányai hülye azért nem vok üzletében voltam, és ezek közül csak egy 42G10-est láttam, és egy Samu 50B430-ast ami sajna nem FullHD, de nagyon szép képe volt.
    Szóval nem sok plazma volt. Annál több LCD. Ez még nem is lett volna annyira baj. De ha csak erre a látogatásra hagyatkoznék, akkor LCD-t vennék. A plazmák képe fakó volt, a fekete szürke, meg ilyenek. Pedig tudom, hogy bármely plazma leverné az LCD-ket feketében. Az LCD-képe pedig nagyon ütött. Tudom, hogy vannak összeesküvés elméletek arról, hogy egy két cég csak bizonyos márkát favorizál. De miért tesznek különbséget a két technológia között? Nem mindegy nekik, hogy egy Samu LCD-t v. egy Plazmát viszek el? Sajnos nincs ismerősöm ilyen helyeken, ahol próbálgatni tudnám a tv-ket. Bár tudom, hogy vmilyen szinten azért lehet. Csak hát az nem olyan, mint amikor ruhát vesz az ember, és elvonulhat vele egy fülkébe. Pedig a tv ára borsosabb!
    Na meg mostanában felszínre került itt a "beszürkülés". Ez is zavar egy kicsit. Pedig eddig határozottan tudtam, hogy plazmát akarok majd venni. Most kicsit elbizonytalanodtam.

Aktív témák