Hirdetés

Aktív témák

  • andzsin73

    tag

    válasz DM-Fan #11928 üzenetére

    kösz a részletes választ...még néhány apróság...

    átnéztem tegnap a tudnivalókat...

    mi az igazság a plazmák fogyasztása tekintetében? az egyik oldalon megmérték, hogy egy plazma napi 5 órás használattal havi 2500ft-os plusz kiadást jelent, egy led tv ennek az ötöde(?)

    a másik amit mindenhol írtak: hogy a plazmák elképesztő módon nyomják ki magukból a hőt, ami télen nem hátrány:) no de nyáron igazán érezhető ha "süt" a TV. mi az igazság?

    ha már led tv, írtad, hogy a képtulajdonságai elmaradnak a plazma mögött...miben? kérdezem azért, mert mindenhol azt olvastam, hogy az új lcd tv-k nincsenek lemaradva a plazmától (amit a hátrányukra szoktak említeni az a sötét tónusok elégtelen megjelenítése és az a fránya nézési szög, no meg a válaszidő...) ezen kívül (?)

    az árfekvés persze fontos, mert egy 200 rongyért még csak 82 cm-es samu ledet lehet venni, ezért a pénzért már 107cm-es pana van plazma.

    nem tudom pl. hogy megbízhatóság ill. élettartam szempontjából mi a helyzet?

    ja még annyi: hogy nálam évek óta digitális kábel tv megy (egyenlőre egy 72cm-es hagyományos tvn), meg mondjuk néha dvd. nem tudom, hogy a blue-ray valaha eléri e azt az árfekvést, mint a sima dvd és valaha beruházok e egy ilyenre, gondolom ehhez azért már kell felbontás,és az újabb tvk ezt már simán tudják (?)

Aktív témák