Hirdetés

Aktív témák

  • minas

    aktív tag

    válasz Radírpók #13595 üzenetére

    Bár nem vagyok X10Y tulaj, amikor elkezdtem érdeklődni plazma ügyben, elsőre nekem az lett a befutó a vélemények alapján. De nem tudom, hogy még most lehet-e valahol találni, én is emiatt kezdtem el inkább másfelé szaglászni, mert már akkor is nehezen volt elérhető (vagy csak én voltam válogatós kereskedő ügyben).
    Manapság meg már sztem ahhoz közeli áron más és újabb modellt is tudsz alkalomadtán venni. KTTechnek ilyen van, ahogy azt jelezte is, meg sztem még sokan ezt használják. A "2009-es piac leginkább ajánlott" hd-ready plazmája.
    Tudom, hogyha a keret adott, nehéz fölémenni még akárcsak 5-10%-kal is. Ettől függetlenül - ha még van - az edigitalban legutóbb láttam 50S10-est 220-ért. Vagy máshol Samsung 50B530-ast 190 e körül. Az árgépen, vagy hasonló oldalakon a modellre keresve tájékozodhatsz az aktuálsi árakról. Miután pedig világos a nappalid, én ragaszkodnék a tükrözésmentes "bevonathoz". Inkább másban keresnék kompromisszumot. Az X10-esekben volt, az x20-asokban nincs, az X25-ösökben van. A 430-asokban nincs, az 530-asokban van/volt, a 450-esekben tavaly biztos volt (B sorozat). Ha jól tudom.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák