Hirdetés

Aktív témák

  • minas

    aktív tag

    válasz DM-Fan #14676 üzenetére

    Itt egy csepp ellentmondást vélek felfedezni, ugyanis ha valóban íly "rövid" időre használható egy médialejátszó, akkor lényegtelenné válik az az említett szempont, hogy nem frissít a tv gyártó hosszú évekig firmware-t. És mindennek a témának némileg ellentmond az, hogy azért - ha nem is kifogástlan - a Samsung azért ebben előrébb van. Tehát arrafelé érzik ennek a dolognak a létjogosultságát. Csak nehogy az legyen a válasz: mert ezzel kompenzálják a képmegjelenítési tulajdonságok tekintetében való hátrányukat.

    Kíváncsi lennék, ha azt mondanák a tv vásárlóknak (tökmindegy, hogy plazma, vagy lcd), hogy ebben a tévében nincs médialejátszó, de lehet külön venni 20-ért, vagy ebben a másikban meg van (és elég jól működik is, a legtöbb jelenlegi formátumot támogatja), de 20 ezerrel több, akkor melyiket vennék. Valószínüsítem, hogy minimum a fele az utóbbit. És innentől lehet vitázni arról, hogy érdemes, jó-e a tv-ben a médiaplayer, vagy sem. Mellesleg a "legjobb" megoldás a Panáé, mert az ugyan van valami hasonló, de gyakorlatilag 0 értékű. Külön bűvészet kell ahhoz, hogy még a kezelésiben jelölt formátumokat is megismerje. Na ez az igazi varázslat:) Őszintén szólva - elismerve a Pana plazmában nyújtott minőségét - ez amolyan neszesemmifogdmegjól.
    " Az én autómban a kilométeróra 220-ra van kalibrálva, más kérdés, hogy soha nem menne még szakadékba se 170-et, de legalább jól néz ki" :)

Aktív témák