Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz nobeige #19177 üzenetére

    Ne forgasd ki a szavaimat! Nem azt mondtam, hogy hibátlan a belépő szintű Pana plazmák színhűsége (érdekes is lenne, tekintve, hogy nem nagyon van olyan TV, aminek az lenne), hanem azt, hogy tökéletesebb, mint a másik két gyártóé és ehhez abszolút nem kell szervizmenübe mászni, már az alapbeállítások jobbak, finomhangolással meg teljesen korrekt szintre hozhatók. Ezt a hisztogramokból is leszűrheted, nem szubjektív a dolog.

    Attól függetlenül, hogy az interlace jeleknél rossz a kadencia felismerés a Pana TV-knél (mint ahogy minden gyártó csomó modelljénél), még mindig a Pana adja a legfolyamatosabb képet, ezt az általad említett tesztek is említik. A részletmosás nekem soha nem tűnt drasztikusnak ezen modelleken sem, ez nem is mérhető igazán objektívan.

    A feketeszint meg ugye mondanom sem kell, hogy nem csak a sötét jeleneteknél fontos. TV-t meg úgy általában este néz a nagy átlag, amikor azért jól jön a korrekt fekete.

    A pixelstruktúrával pedig nem vicceltem. A belépőszintű Samsung/LG kadenciabeli problémák pedig közismertek, sőt, még egyes fejlettebb modelleknél is megvannak.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák