Hirdetés

Aktív témák

  • Zoli_2010

    tag

    válasz BBéci #20285 üzenetére

    Helló, a frissítés sima ügy, nem kell hozzá üres pendrive sem, mint itt írta valaki (persze úgy biztosan előbb megtalálja, de) -- nekem az 500GB-os külső HHD-ről is mindig sikerült.
    Nem kell az alapbeállításokat sem alkalmazni, és a frissítés sem szokta ezt tenni (bár előtte erre figyelmeztet). Az alapbeállításokra csak a szervizmenübe való belépéskor áll vissza :(
    A letöltött firmware *.exe-t ki kell csomagolni :K , ezt egyszer én is elszúrtam, nem árt többször leírni, hátha valaki még nem tudja.

    A PS50C430-hoz:
    A FLAC-et benéztem, csak emlékezetből írtam, -- valamikor június elején próbáltam, és mivel a TV nem ír kiterjesztést, meg fájltípust sem az info-val -- azt hittem, hogy az egyik lementett diszkográfia FLAC-ben van kódolva. Nos nem. Ennek ellenére még mindig rémlik valami, de nam találom, hogy akkor mivel is próbáltam.
    Zenehallgatásra nem használom, mivel ekkor NEM lehet kikapcsolni a képet :( , és elég érdekesen belesülhetne a lejátszó felülete. Igaz, a képbeállításokat vissza lehet venni alacsonyabb értékekre, sőt kb. a 1019-es firmwaretől saját maga is letekeri a cellafényt pár másodperc után, illetve rémlik, mintha később képernyővédőre is kapcsolna, de nem tudom, ehhez hány percet kellene várni... Ha pedig hozzányúlok, akkor ugye bejön megint a kép, és ezt nem akarom bámulni. (lehetne még a firmware-en jobbítani...)
    Szóval marad a bakelit, meg a Pio585-ösről az SACD... ;)

Aktív témák