Hirdetés

Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz aleister #28650 üzenetére

    Bejáratás alatt is teljesértékű a készüléked, tehát az 50-es hasonlat nem igazán találó. Annyi hogy az eszközre valamilyen szinten óvni kell, az első 500 órában nagyobb odafigyeléssel. Az autókra is ugyanúgy oda kell figyelni, ugyanúgy be kell járatni, persze manapság ezzel nem sokan foglalkoznak, aztán csodálkoznak ha jönnek a problémák.

    Egyébként néha már nevetséges ami itt vitába kerül. Nekem alap dolog hogy odafigyelek az eszközeimre, és nem érzem olyan hatalmas erőfeszítésnek ezt a bejáratást, mint amilyennek egyesek hiszik. De ha olyan típus valaki, hogy leszarok mindent, bedugom utána ne legyen vele gond, akkor vegyen lcd-t, az jobban viseli a kiképzést. A plazma kényesebb technológia, viszont cserébe minden árszinten agyonveri képminőségben az lcd-t.
    A másik kedvencem a fogyasztás. Hány, de hány háztartásban láttam már hogy ugat a tv, ég a villany a nappaliban, miközben mindenki a konyhában ül. Vagy éppen csak megy a készülék, de senki sem nézi. Közben meg vásárlásnál számolgatják a wattokat, meg képesek az emberek ki-be dugdosni a konnektorba, mert készenlétben 5W-ot megeszik.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Aktív témák