Hirdetés

Aktív témák

  • R1per2

    tag

    válasz BaLee #32657 üzenetére

    Kevered a kettőt, vga kábel analóg, a dvi digitális. Utóbbi ugyanolyan jó, mint a hdmi, csak a vga kábelre mondtam, hogy rosszabb, ez egyértelmű, így az összehasonlítás nem korrekt.

    Nekem nem htpc-m van, hanem pc-m, ami mindenre jó. Plazma tv-n nézek rajta filmet, nem monitoron. Csak erről van szó. Akkor minek vegyek média lejátszót? Azért, mert kényelmesebb? Mert rosszabbnak nem rosszabb, én csak ezzel nem értek egyet.
    Nekem amúgy az egérhasználat a kényelmesebb, streameket is így tudok egyszerűen nézni könnyedén böngészőn a TV-n, egyre jobb minőségűek lesznek már ezek is.
    A jövő szerinte amúgy ez lesz, online élő filmnézés, mert annyira felgyorsul a netes adatáramlás, nem kellenek töltögetni (persze illegálisan igen), meg lemezeket venni.

    És ha ez engem nem érdekel? Mert nem akarok állítgatásokkal vacakolni, mert állítgatás nélkül és mindig a legjobb minőségben játssza le a videókat?
    Ez teljesen oké, nincs ezzel semmi gond. De attól még pc-ről lejátszott filmet is lehet ugyanolyan, ha nem jobb minőségben a megfelelő beállításokkal lejátszani.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák