Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz janos666 #39180 üzenetére

    Én konkrétan azt mondom, amit eddig is: megfelelő beállítások mellett, minőségi forrásról hajtva semmivel több ditherzajt nem látok a G20-on, mint a D550-en, ahogy a sávosodást tekintve is ugyanez a helyzet, feketeszintben meg nagyon nem említeném őket egy napon, egyértelműen a Pana a jobb, ezt magad is lemérted. A mozgásmegjelenítéssel nincs gond 1080p24Hz-en és 1080i50Hz-en sem (elég sok HD-adást nézek ahhoz, hogy ki merjem jelenteni). Nem tudom, hogy az USA verziós G20 hogyan viselkedik, őszintén szólva abszolút nem is érdekel, sosem láttam, nem is akarom látni. A sajátom viszont itt van a falon, arról szerintem 100%, hogy bővebb ismeretekkel rendelkezem, mint Te az egyszeri MM-os megtekintés után, és igen, a lakásom nem bemutatóterem, bocsáss meg, hogy így gondolom.

    Ezen felül nem fogok senkit meggyőzni arról, hogy rossz a szeme, az enyémről viszont tudom, hogy nem az, valamint lehet egy kicsit több plazmát is láttam már az évek során, mint Te. Pusztán azt mondom, hogy menjen el az ember vásárlás előtt egy vizsgálódásra alkalmas boltba (nem multira kell gondolni, mert az mindenre alkalmatlan, ellenben márkaboltból lehet olyat találni, ami normálisan be van rendezve és adott esetben a világítást is lekapcsolják neked, azt kötnek a TV-re, amit kérsz) és győződjön meg róla, hogy neki megfelelő-e az adott készülék, vagy sem. Ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni, de szerintem teljesen alapvető, hogy az ember TV-t ne vegyen látatlanban, ahogy hangrendszert se anélkül, hogy meg ne hallgatná.

    Az utolsó bekezdésedre referálva: én ezt pont a D550 kapcsán éreztem a megjelenését követően, a körülötte kialakult hype miatt, ami aztán szépen el is ült. Azt meg továbbra sem értem, hogy mire alapozod azt a feltevésed, hogy a D550 ugyanaz lenne, mint a felső kategóriás Samsung-ok, de kész tényként terjeszted, pedig tavaly sem "egészen" így volt.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák