Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Caldera1 #41219 üzenetére

    "Gondolkodóba is estem a HD Ready-vel kapcsolatban, hogy az én felhasználási körömben lehet tényleg jobb választás. Viszont Gabor970-nek is igaza van abban, hogy nem biztos ez lesz a jövőbeni forrás is."

    Teljesen mindegy, mert 3,5 - 4 méterre hiába lenne akár az összes forrásod is fullHD felbontású, akkor sem fogod látni a különbséget, szóval bőven elég a HD-Ready panel is. Ez így lesz 2, 4, de 5 év múlva is, ez nem készülékfüggő, a szemed nem képes rá. Egy normális fullHD modell, azonos méretben majdnem kétszerennyibe kerül, mint az 50C3 és teljesen fölösleges annyit invesztálnod bele. Az 50"-nál sokkal nagyobb képméret kéne ahhoz, hogy 3,5 méterről kilásd a fullHD-t (lásd #1. HSZ diagramja): konkrétan 65"-os fullHD TV lenne való 3,5 méterre, a 4 méterhez picit már az is kicsi.

    Szerintem számodra egyértelműen az 50C3 a legmegfelelőbb választás, akár a jelenlegi kábelszolgáltatód által nyújtott minőséget, akár jelenlegi, illetve akár a jövőbeli (esetlegesen HD) anyagaidat nézem. Ilyen távolságra, ilyen méretben fölösleges a fullHD. Ami miatt el lehet gondolkodni rajta - persze az 50"-os képminőségből nem engedve - az a jobb általános képminőség, de azt meg csak a 250 eFt és afölötti fullHD modellek nyújtják.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák