Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz korpicschess #27793 üzenetére

    Akinek nem inge, ...
    Egyébként nem kell ennyire szívre venni a megjegyzést, csak egyszerűen leírtam, h szvsz a sok off áradat tök feleslegesen generálódik.
    De, persze senki nem vagyok én itt, szimplán őszinte vélemény volt.

    20k nagyon sok, annyit én sem adnék érte. Milyen motor ez? Valamilyen 50-es enduro, ugye? RX?

    Kell keresni róla nagy felbontású gyári fotót, amin látszódnak jól a matricák. Ha, nem szitázott technikával készültek, akkor bármelyik dekoros megcsinálja neked 3-4k-ért az egészet.
    Amúgy a tudomásom szerint a Tutto Moto forgalmaz Aprilia-t is, pontosabban alkatrészt biztosan, hisz a csomagolásokon is ott van az Aprilia logó is. Ha, pesti vagy menj be, és kérdezd meg. Nekem e-mail-ben kb. 15k-t mondott a csóka, egyik pesti Runner-es ismerős srác besétált 6300FT-ért odaadták okosba.

    Andrew

    Ugyan SirKero GPS-t applikált fel, de ez az út járható telóval kapcsolatban is. Ilyen esetben én mindig azt tartom szem előtt, h ha egyszer lekerül onnan, ne maradjon látható nyoma - szal' minél esztétikusabb kivitelezésre érdemes törekedni.
    Első hsz.-ban látszik is a Burgman-on, frankón a tükörhöz csinált egy konzolt, szerintem a Runner-re is így lehetne megoldani. Kell csinálni egy patent erős fém konzolt, amit a tükör alá tudsz szorítani, majd a konzolra a telódhoz való tartót rárögzíteni.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák