Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dtsdexter

    csendes tag

    válasz forandor #65494 üzenetére

    Szia. Köszönöm, igyekeztem olvashatóvá tenni, bár jó alapot adott hozzá a valóság is :)

    Szóval olajból én állítólag jót használtam hozzá bár valóban volt előttem pár tulaj, utolsó akitől vettem, régi barát, ő megjárta a vele a Balatont az M7-esen ... :D Nem állt meg csak 3-r tankolni :) Szóval kapott sokat ez a motor. Úgyhogy marad az első 2 lehetőség, karburálással biztos voltak gondok, mivel egyszer hozzá nyúltam (később rá jöttem hiba volt) az olaj adagolás szintén nem pontos, főleg az elején nem volt az, amikor azt mondták max 5 liter ... jó porzott a tank, de én azért bele nyomtam azt a 6.5 öt ... (igen megkerestem az órán az OEM Hitelesítés dátumát, 2 hónapos volt :D) A "kéményt" :) nyár végén égettem bár nem prüszkölt eléggé lehet kevés volt a benzin, sok minden nem is jött ki belőle.

    Új feszültségszabályozót, biztosítékot és házat kapott, bár azóta nem mértem, majd ha össze raktam meglesem.

    Membrán már rég van hozzá új, csak még nem raktam be, most meg a hengerszetthez kaptam pluszban karbon membrán lapokat de szerintem marad a fém a későbbi meghibásodás miatt.

    Humm köszi, érdekes kis táblázat áttanulmányozom :)

    Köszönöm a válaszod. Szép estét :)

    Ui. Bakker elfelejtettem megnézni a méreteket. Holnap este megpróbálom. De tényleg addig jó lenne tudni, hogy milyen blokkos ... fekvő ... álló ... elektromos :D

    ... esküszöm, gyári főnök ;)

Új hozzászólás Aktív témák