Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz MrChef #83591 üzenetére

    Nézd meg, 50-es Piaggio 750- 850e. ft. (típustól függően)
    Igazából bármelyik kínai robogó 500e.ft felett lesz már (Ami még alatta van, jövőre az is...). Nem akarom leszólni a kínait, mert amúgy azt gondolom, az elmúlt 10 évben sokat fejlődtek, és egyre minőségibb, tartósabb dolgokat gyártanak..De amit olvasgattam, a Sym azért hozza a japán minőséget, sőt..legendák keringenek a motorjaik tartósságáról.
    Egy 50-es robesznak normális esetben egy havi fizetésbe kellene hogy kerüljön, vagy nem sokkal többe. Van akinek ennyi, de ahogy olvasgatlak benneteket, velem együtt nektek sem ez a valóság..... :D
    Ez az elektromos robesz szerintem még eléggé gyerekcipőben jár..Ez lesz a jövő, de egyenlőre rengeteg hirdetést látok, alig használt gépeket hirdetnek.Ha szabványosítják az akkumulátorokat, azért nagy előrelépés lesz, de ez még pár év, mire elterjed.

    Írjátok az öltözködést.... Ne sajnáljátok a ruhát, több réteg a legjobb. Régen mikor motoroztam télen, MZ-vel, két kabát, de alatta is több réteg. Alul melegítő, rajta farmer.
    De ha elfogadtok egy tanácsot.....A térdeteket védjétek. Oda kevés volt a két nadrág. Akkor nem foglalkoztam vele, 50 felett elég jól jelzi a hidegfrontot, maradjunk annyiban.... ;]
    Egyszerűbb megelőzni a bajt. Akkor még nem volt motoros ruha, MZ-hez volt ilyen térdvédő, de a közel két méteremmel fölé ért a térdem. :O Átlag embernek nagy segítség volt.

Új hozzászólás Aktív témák