Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz sityupityu #84633 üzenetére

    A konkret Libertyvel csak az eloitelet/tapasztalat/kinezet alapjan van bajom :D
    Sajnos lattam mar jopar hasonlo olcsositott papiros Libertyt ami szinte mind kontenerszokeveny volt. Marhajo gepek, de amik ennyire olcson kerulnek mar ide, annak reszeltek.
    Pont most van nod1-nel is egy ilyen 150-es, kb hasonlo arban vette a tulaja. Km az osszes benne van ami letezik, vezermutengely kikopott, mm-es axialis logasa van emelle, hajtas/kuplung kuka, ahova nyulsz, szinte minden cseres. Nem eri meg lelkiismeretesen rendberakni, meg ugy se ha magadnak szereled.

    Van egy ket ceg itt Pesten akik konteneres robogokat arulnak, egyik ismeros szerelo dolgozott is naluk egy darabig(az egyik pont Budaorson :DDD )
    Amelyik papirozhato, arra megy a rendszam, ami nem az donor. Ugy raknak ossze 3-4 robogobol 1-et, hogy egy darab O gyurubol nem raknak ujat bele. Ahogy a donorbol kibontotta a 10 eves olajsaras, dzsuvas karbit, az ugy egyben megy is fel a masikra. A kopott, de meg nem teljesen repedezett szij, illetve a kicsit mar ellapolt gorgo is mehet a hajtasba. Ha csak kicsit gorbult fekkart talal, akkor jo lesz az is.
    Libertynel meg az kulonosen szar, hogy volt belole sok peldany ami hangyanyit ter csak egymastol (pl a sima es a leader blokkos, vagy amit 2001-2003 kozott gyartottak), es olyan szepen ossze lehet mixelve vegyesen rakni, hogy utana akkor van szivas amikor alkatreszt keresel hozza es nem erted, hogy a gyari cikkszamos miert nem stimmel a tiedhez.

    Mindegyiknek a kinezete ezt a fajta altalanos leharcoltsagot mutatta: idomok olyan helyeken es ugy serulve, amit nem is ertesz, mert se borulassal, se nemtorodomseggel nem lehet osszehozni.
    Amelyik esetleg jobban nez ki, azt sajat cegnev alatt kiaruljak, a tobbi 50-es/125-osre meg megvannak a hazinepperek akik aruljak.
    Ez az a kategoria, aminel addig kell orulni amig megy es nem kell hozzanyulni, de soha ne akard rendberakni, hogy total jo allapotban legyen mindene.

    Lehet altalanositasnak tunik, de itt Pesten nagyon-nagyon sok ilyen Libertybe futottam bele. :(

    Szerk:
    Abban egyetertek, hogy 200-220k korul papiros, rendszamos 125-150-esnel sok esetben csodak nincsenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák