Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Tamás9x #84692 üzenetére

    Nem tökéletes a kép - ennyi.
    esetleg nyitott plexi - ezért írtam, hogy résnyira nyitott plexi. Két dolog jó a pára ellen: meleg felület, amin nem tud kicsapódni, vagy huzat, ami lehúzza. Sajnos nem volt még olyan sisakhoz szerencsém, aminek a szellőzése megfelelő lett volna a páramentesítéshez. Paintball maszkok közül a ventilátorosok állítólag egész jók, de nekem azok is párásodnak. Szóval résnyire nyitva hagyom a plexit, ami még nem zavaró: nem buzerálja a szemem a huzat, nem deresedik a bajszom, stb. 7 éves korom óta vagyok szemüveges, szemüveg nélkül már sétatempónál is valósággal vágja a huzat a szemem a menetszél, szóval háklis vagyok a huzatra, ez van. És ennek ellenére sem érzem zavarónak az éppen nyitott plexit.

    A gond akkor van, amikor a sisak plexijét nem lehet finoman állítani. Tipikusan ilyenek a 3-állásos plexik: fent, lent, középen. Lidl-ös Crivit sisak, de az NZI Combi Duo is ilyen. Már azon gondolkodtam, hogy egy kopott plexi alsó fél centin fúrok bele pár lyukat 3-as fúróval.

    Mivel szeüveges vagyok, ezért hozzászoktam, hogy egy keret kitakar a látómezőmből és azon túl minden homályos, de a pin lock ettől szűkebb látóteret enged meg, zavaró.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák