Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz FeniX- #85480 üzenetére

    Ezért írtam, hogy nem mindegy, mire ülök rá. :K

    Robogó: kb 4 hete összeraktam a robogót: beraktam az akkut, felfújtam a kereket a szokásos 2,5 bárra, elindítottam, járt egy fél percet, majd leállítottam.
    Egy hete járok vele, szokom újra (a tavalyi perecelés óta nem mentem vele) és írom a listát. Már beszéltem a szerelővel, sorban állok az időpontért. :D Szerencsére nincs olyan baja, amit a pereceléssel összefüggésbe lehetne hozni, inkább csak a 8-10 hónapnyi állás.
    Kanyarban mintha mászott volna az eleje, így tegnap ránéztem a keréknyomásra, az első kerékben meg is volt a 2,5 bar, de a hátsóban csak 1,5 bar. Felfújtam, a mai várható eső miatt BKV-val jöttem dolgozni, holnap kocsival fogok (a létszám miatt), de pénteken ránézek megint. Fura, eddig ha csökkent is a nyomás, a két kerék akkor is közel volt egymáshoz. 2017 augusztusi szerelésű gumik, kb 3k km. Lehet, hogy öregedett volna?

    Ellenben az idei Lidl-ös Crivit sisakkal is elégedett vagyok: jól fogja a fejem, nem zajosabb, mint a 3 évvel ezelőtti, a Combi 2 Duo-val ellentétben több állása van a plexinek. Viszont a sötétített lencséneben van egy függőleges torzító csík jobb oldalt kb 30°-nál. Menet közben nem zavaró. Még nem néztem meg, lehet, csak valami szennyeződés. Hétvégén megpucolom, az időjárás miatt jönnek elő a bogarak is.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák