Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz stifi #12970 üzenetére

    Nem valószínű. Neki a feljelentést megírni pont annyi, mint a csekket.
    Utána viszont te szívod meg mégjobban, mert ha bírósági szakaszba kerül az ügy, a bíró már minden egyéb szart is a nyakadba fog varrni, hidd el, ért hozzá. Mégmagasabb bírságot plusz perköltséget, satöbbit is fizetheted.

    Nem félünk a rendőrtől, csak neki az a dolga, hogy ellenőrizze, akit megállít, az jogosan vezeti-e a járművet. A vezetőnek pedig kötelessége az iratokat magánál tartania. Az, hogy te ezt nagyonfeledékenységből, vagy pedig háténcsakazértse okból nem tartod be, az a te dolgod.

    Mivel téged még sosem igazoltattak, ezért szerintem a te tolladból hiteltelen ez a "jajcsakmosthagytamotthonengedjenmárellécci".
    Szlovák rendőr pedig (már csak azért is, mert magyar vagy) úgy fogja kezdeni, hogy lefoglalja a motort, mehetsz haza gyalog, és ha bemutattad a papírokat, akkor bírság+tárolási költség+odavisszaút után viheted is a motorodat.
    Osztrák rendőrrel sem lehet alkudozni. Ők nem szopatnak hülyeségekkel, meg 30-as táblánál eldugott trafival, viszont tévedhetetlennek gondolják magukat. Kábé, mintha egy parkolóautomatával vitatkoznál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák