Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tresh

    addikt

    válasz rob210 #20017 üzenetére

    Nem neked megy rob csak folytattam a gondolat sorodat :))

    Valamit nem tudok meg érteni havi szinte 50k elversz a kocsira üzem anyag nélkül :F Azt az autót a sérülést leszámítva egy 100kból patentre lehet csinálni..csak végre szakembernek kéne hozzá nyúlnia..

    Coupe e46ot 1,5 misiért max romot veszel.. és mind benya 250k km-el ;) Na és ott aztán nincs az hogy megveszed nem kell költeni és hajtod a vak világba..és ha valami elromlik és hozzá kell nyúlni nem bántás ként de nem lesz olcsó mulatság.. gondold át ezt nagyon én elhiszem hogy nem vagy megelégedve a rönóddal vagy nem tetszik stb szíved joga de abból ilyen árból csak sz@rabba fogsz átülni..amire szintén költeni kell... nem igazán értelek tényleg ne haragudj de dobjál ki rá 150k-t cakk pakk abból hibátlanra lehet varázsolni azt az autót.. és már sokszor mondtam meg ismétlem magam nem a kora számít az autónak az én 98-as megane-omat nem egy nála jóval fiatalabb kocsi meg irigyelhetné mind műszakilag mind külsőleg...
    autónál műszaki állapotot veszünk és azokat a dolgokat javítjuk meg elsőre a többi másodlagos..ergo ülhetsz te 5 évnél fiatalabba lehet rosszabb lesz mint a mostanid.. de tanácsként ha elfogadod és váltani akarsz mindenképp akkor vigyél magaddal eg y rendes szakit aki átnézni az autód több szem többet lát ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák