Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    rob210 es tresh : Olvassatok mar el kerlek megegyszer, hogy mit irtam! Mondtam, hogy BMW-t csak egy evre vennem, ha nem kell rakolteni semmit. De tudom, hogy az ennyi penzert kaphatokra kell kolteni, meg rossz allapotban vannak, ezert is tettem le rola.

    Rob: Azert vettem meg a Megane-t, mert tetszett mindkettonknek, es mert nem ertettem hozza. Kenyelmes, jo a felszereltsege, imadom vezeteni (a szarakodo valtot leszamitva)

    Tresh: A serulest a biztosito fizeti. 100eFt-bol?!?! Akkor kerlek hozd mar ki csak ezeket 100eFt-bol:
    - Vezermuszij szett, vizpumpaval (Gates kerult bele) 50eFt
    - 2 db elso lengescsillapito, mivel a jobb oldali utve volt, 1 fokkal felre allt. 46eFt
    - Katalizator +Hatso kipufogo 67eFt

    Es akkor volt meg az akksi (tudom, mas kocsiba is kell 21eFt), meg multkor a feklampakapcsolot (7eFt volt, mert nem kertem szamlat).
    Mostmeg csinaltatni kellene a rozsdat, egy helyre mar bejelentkeztem: 25eFt + anyag. Persze iden mar egyszer csinaltattam a rozsdat az aljan, ennyit ert...

    A valto meg mindig vacakol, bar mar kezdtem megszokni, kivancsi vagyok, mikor hal meg teljesen. Abbol is jo lenne egy felujitas, vagy bontott. (kb. 90eFt)

    A kinyomo neha mar melegben is "felsir" inditaskor, tehat 1 even belul sztem kuplungcsere kinyomoval egyutt. (kb 50eFt)

    Akkor most eppen a hatso csomagtarto nem nyilik fel, meg latjuk, hogy otthon meg tudom oldani, vagy mennyibe kerul...

    Azert mondom, hogy inkabb megsporolnam a valtofelujitas meg a kuplungcsere dijat, meg meg egy picit hozzateszek, aztan veszek egy par evvel fitalabbat inkabb.... persze sajnalnam mar ezeket, amit rakoltottem. De a rozsda meg a valto elbizonytalanit... pedig amugy szeretjuk, sajnalnam eladni

Új hozzászólás Aktív témák