Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz tresh #20025 üzenetére

    akkor én meg folytatom a te gondolatmenetedet :D, de nem neked szól :)

    lengéscsillapító SocketA autójához: monroe 14285Ft/db, starline 9615Ft/db, szóval olcsóbban is meg lehet oldani. lángnál.

    vezérléscserét autó "költségeibe" meg fölösleges beleszámolni, mert az nem elromlik meg elkopik, hanem az kötelezöen cserélendö.

    "- Vezermuszij szett, vizpumpaval (Gates kerult bele) 50eFt

    - Gates szett+dolz vízpumpa 49k listaáron"
    ja.. a benzines olcsó, mi? nekem 55ezer alatt volt a nagyszervíz szereléssel. van benne még váltóolaj, fékolaj, hütövíz meg hosszbordásszíj. okosan kell csinálni, ha nem "szeret" az ember sokat költeni.

    walker hátsó kipuf 17216Ft

    -----

    imyourfriend véleményem szerint a dCi-ket könnyebb elb@szni (használat és szerelés által is), mint megcsinálni, és megcsinálni is qrvára könnyü, olyannak, aki nem ért hozzá, csak utána nem lesz jó. renault-hoz meg nem szabad menni, ilyen egyszerü, csak akkor, ha annyi pénzed van, hogy már nem tudod, mit csinálj vele. nem ért ott senki semmihez. tisztelet a kivételnek. a jó szerelök szerintem már onnan is eljöttek és inkább maszekolnak. akik meg ott vannak... azt sem merném rájuk bízni, hogy mossák le az ablakot. erröl eszembe is jutott egy népítélet...

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák