Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz #64052736 #80955 üzenetére

    Már az első beszélgetésünk után tudott, és lelkes is volt. Mondtam neki a célokat, s máris kifejtette, hogy akkor majd miket kell gyakorloni, meg milyen erősítést kéne csinálni. Ez győzött meg.
    Persze össze tudnám állítani ennyi idő után magamnak. Igazság szerint tényleg csak a kezdőknek lenne nagyon fontos az edző szerintem, hogy ne tolják túl a kezdő időszakban, illetve esetleg egy jó edző abban is tud segíteni, hogy hogyan frissíts, vagy le tudja írni neked a pályát stb.

    Ismerősöm Olinál van. Terep 80-100 km-et fut, most volt Lavaredon. Bár ott képzeljétek azért halt meg, mert nem futott még 2500 méter felett, s el kezdett szédülni. Pedig előtte 2-3 nappal felmentek párszor túrázni, pont azért, hogy akklimatizálódjon. Na szóval Oli megmondja neki, hogy egy adott versenyen hányadik órában, hol fog tartani (kb. percre pontosan), mit frissítsen, de akár úgy, hogy megmondja melyik kereszteződésbe/fánál vegye be a cuccot, mert annyira ismeri a pályákat, hisz ő is fut(ott) nagyon sok helyen.

    De visszatérve hozzám. Én tényleg nagyon lusta (értsd NAGYON) gyerek lennék magamtól. Azt imádom, hogy kint futok a természetben. De ahhoz, hogy tudjak hosszúakat futni, edzeni kell. Valószínű ha nem lenne edzésterv, akkor ellébecolnám. Főleg akkor, ha esik, vagy mert augusztus közepe-végétől sötétben futok, kb. április végéig hétköznap, s ez ennyi idő után nagyon unalmas. Vannak full szar napok, kedv, erőnlét szempontjából, mégis kimegyek, mert valami bekattant, hogy meg kell csinálni azt, amit az edő megadott.

    Peterhappy: igen én is gondoltam erre. Lehet más inpulzust fog kapni a testem, "kizökkent" a megszokottból. Köszi!
    Nincsenek, nem vagyok edző :), s nincs is akkora tudásom/tapasztalatom, mint tomnak. Érdekes, mert annyira nem is érdekel (pedig lehet kéne) az elméleti része. Hadd menjek az erdőbe futni, azt csá :D

    Huh bocsi a szófosásért.

Új hozzászólás Aktív témák