Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz Agony #81033 üzenetére

    Megválaszolom.
    Na most kapaszkodj meg, mert ilyen válaszra biztosan nem számítasz! :D
    Azért kérlek alássan, mert nincs kinek elmondanom és más is beszámol itt róla. Körülöttem szinte csak züllött emberek élnek és életek régen is, akik maximum hülyének néznek amiatt, hogy futok.
    Ráadásul a tanácsok nem azért kellenek, mert versenyezni szeretnék, hanem mert fejlődni. Ebből nem következik, hogy versenyezni szeretnék. Nekem a futás egy utazás, ma is nézegettem a fákat az eget, este a csillagokat az égen és gondolkoztam is időnként. Ahhoz, hogy ezt a szép állapotot fent tudjam minél tovább tartani, fejlődnöm szükségeltetik. Kis futás=kevés nézelődés, kevés idő a természetben.
    Semmi, de semmi értelmét nem látom a versenynek. Elmondom, hogy miért, remélem emiatt tényleg nem sokallsz be rám. A következő miatt: nem nyerhetek és valószínűleg nem állhatok fel a dobogóra, akkor meg minek? Azt a távot le tudom futni versenyen kívül is. :) Csak távolsági adatokat gyűjtök, azért azt már csak felírom, hogy lássam mennyit fejlődtem távban, nem időben, távban.
    Abban az esetben, ha érvénytelennek találod a Google műholdak által felhasznált távolsági adatok pontosságát, azt velük közöld, én bízok benne, hogy azért nagyjából hitelesek. Mint írtam nem egyet kimértem bringával, amin van óra és stimmelt.
    Én sem érzésre futottam az adatot, hanem órák segítségével. Remélem azért az óráim nem összevissza járnak.
    Tudod mikor látnám értelmét ahogy te fogalmaztál a sok kütyünek? Mikor élsportban indulnék akkor. Egy Sorokin, akit itt gyakran emlegetnek, na az igen. Akkor még vért is vennék mintára, hogy kimérjem a lakátot. Meg elmennék ánuszrózsa vibráció bemérésre a NASA-hoz, nehogy az is belassítson menet közben. :D
    A pulzust azért nézegetem, mert érzem azon is, hogy fejlődtem és megosztom, de ha itt ez több embert zavar, akkor csak jó droid módjára annyit fogok ezentúl csak beírni, hogy voltam futni. Ezért kérek Tomtól tippeket, hogy ezt az állapotot, hogy lehetne még növelni. A fáradás sem mindegy. Javuló pumpafunkció=nagyobb teljesítmény. Emellett érdekel az anatómia egyre jobban.
    Apropó ma 27 fokban mentem és alig tudtam 120-on tartani. Hol hideg áramlat jött, hol meg meleg. Volt, hogy 130 fölé kúszott.
    Megfigyeléseket tettem azzal kapcsolatban is, hogy este alacsonyabb. Este megint megyek és csak azért is mérem, hogy neked rossz legyen olvasni. :DDD Mert bizony ki fogom írni ide. ;]
    Hopp, majdnem kihagytam egy fontosat! Az átlagtempó sem tipp, mivel órával mérem le. Azután hozzájön a távolság és a hab a tortán ez a kis oldal: [link]
    Köszönöm a figyelmed. :R

Új hozzászólás Aktív témák