Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RJ45

    junior tag

    válasz FeniX- #84152 üzenetére

    télen-nyáron használom ezzel járok most a vonathoz, ill. ahhoz közeli kertig 6 oda és vissza napi 12km
    foglalkozós már egy ideje a motor, csak "betegség miatt zárva" felirat volt kint a garázsajtón (itt a reptér felé van egy szerelő) emiatt vártam, de már hetek óta kint van és hiába, szóval már keresnék akkor inkább mást.
    apróságok, csak tudod összegyűlt
    vákumos benzincsap szerintem cserés nem zár rendesen, benzin van a motor alatt, nem nagyon sok, de mindig van egy kicsi. Nem nagy érvágás, csak büdös van emiatt a garázsban és jön fel onnan a házba.
    Persze mire észrevettem átáztatta a légszűrőházban a szivacsot, az is cserés lesz, mert hát oldja valamennyire. Máshogy vezettem a holmikat, azóta nem folyik rá, de folyik.
    Első kerék most kezdett el nyikorogni pár napja, lehet csak ahogy a fékbetét beleér a tárcsába és a hideg miatt? Fene tudja, de elég hangosan nyikorog ahhoz képest, hogy nem húzom a féket, hol jobban hol kevésbé, de főleg ha lassan megyek, 40 felett elhallgat. Csapágy nem kotyog, szépen forog, azt néztem
    Hajtómű olaj is tuti több már, mint 5 éves. Hidegen gázra megfullad, de lehet csak amiatt, hogy szakadt az O gyűrű az automata szívató alatt. Eddig elég volt hagyni pöfögni 1 percet és utána jó volt, de mióta hideg van már előfordul, hogy kereszteződésben induláskor is fullad gázadáskor, ami instant életveszély, de rittig nincs itthon az a méret O gyűrűből, pedig a szívató már tényleg kéne
    el van hanyagolva, bowdenek is ki lehetnek már szálasodva, érzem jeleit néha, gyertya fingom sincs mikori, nem is emlékszem. 2004-es a motor, SA16J, japán belpiacos, megy és megy évek óta. Egy rossz szavam nem lehet rá. Csak a repsol 2T-t kérte meg a benyát. Hazudok, egy szívócsonkot cseréltem úgy 6 éve, kaptam belőle gyári Yamaha-t akkor 5k-ért, de ennyi.
    kicsit törődni kéne vele
    olyan ember kéne, akinek van minden, vagy kirendeli egyszerre és egy nap alatt rendbe teszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák