Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RJ45

    junior tag

    válasz FeniX- #84195 üzenetére

    Van még a betéten, én is azt néztem először a rák tudja mi nyikorog, ma induláskor végig nyikorgott vagy negyvenig, aztán amikor hazaértem lefékeztem a kerítésig hangja nem volt lassítás közben sem, aztán kinyitottam a kaput és amikor legurultam a garázsba végig nyikorgott. Nem értem.
    Azt nem értem, ha a betét nyikorog csak attól, hogy hozzáér a tárcsához picit, akkor hogy tudok úgy lassítani néha, hogy nem nyikorog? Érted amikor éppen nem nyikorog, akkor miért nem nyikorog? Kicsit idegesít, hogy mi lehet még, de hát csak az lesz. Megforgattam a kereket a csapágy nem rág, nem kotyog. Nem tudom.

    Fejlámpát már bánom, hogy nem rendeltem kínait, amikor még nem áfázták. Valami li-ion beépített akksis kéne, ha már veszek, csak lebeszéltem magam, hogy minek az nekem. Úgy sem megyek én már túrázni, meg gondoltam szerelni sem szeretnék. Ide ilyesmiből mindig azt hozzák, ami a németeknél már eladhatatlan és még drágán is árulják. Franc se akar már ceruzaelemekkel vacakolni egy firssen vásárolt cuccnál, mintha 20 éves lenne.

    Ó látom ezen is már "házi" a bilincs szóval jól gondoltam, hogy ez szereléskor "fogyni" szokott, aha
    ...hát nem tudom, lehet kénytelen leszek. Magad uram, ha szolgád nincsen, de akkor ebből is venni kell. Akkor másik cső kell gondolom, aminek vastagabb a fala, hogy a meghúzott bilincs ne vágja be, akkor ha arra nem lesz jó a spirál, na azt hol a toszba veszek? A benzincsőre ilyen védő spirált vagy szoknyát vagy mi a tosz az? Tudod hogy ne kopjon ki a gumi ott ahol hozzáér valamihez...

    áááh, hát nem sok kedvem van szívni, pedig ez szívás lesz nekem, ha belekezdek úgy érzem biztos hogy lesz valami meglepi. Ez a "rugóacél" bilincs... hát ez, ezzel valami lesz, de a csavaros bilincset meg hogy nem húzod ehhez képest túl erősre... sehogy kell egy vastagabb falú cső

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák