Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeniX-

    aktív tag

    válasz RJ45 #84197 üzenetére

    Hali, nem kell(ene) vastagabb cső, csak - ez is JMSZ (jóMagyarSzokás) - hogy a motorhoz való benzincsöveket már nem igazán kapni bizonyos típusokhoz, így autósboltban kapható, autóhoz való, vastagabb benzincsővel kell helyettesíteni (+nyomorék awab bilincs), ami viszont garantáltan hozzá fog érni valamihez. Mert amúgy hálós védőcső-izére sem lenne szükség. Ahogy kitalálták a csövet anno 40 éve japánban, az úgy jó lenne... ha lehetne kapni vékony csövet.
    (Szerinted a robogó szerelő mivel oldaná meg, ha nincs a boltban pont ahhoz való cső?)

    Magánvélemény, de pont a napokban vettem elemes lámpát, mert engem zavar az akksis cucc. A Bicajomon is van 3 lámpa, de mivel ritkán használom őket, pláne nyáron, így most télre, a bennük lévő akksi "tökre elfogyott". Akkormeg inkább szenvedek itthon újratölthetős cerka-elemmel, amit bármikor ki tudok belőle venni, a benne lévővel ellentétben.

    A tárcsafék simán tud ilyet produkálni, hogy akkor nyikorog, mikor kiengedett állapotban van, és mikor a betétek hozzáérnek a tárcsához már nem.
    Autónál olyankor szokott ilyen lenni, mikor a fékmunkahenger be van már állva és nem nagyon mozog. Rendes használat közben hallani, hogy enyhén surlódik a tárcsához, s mikor befékezel, akkor elhallgat.

    Ezt nem neked/Rád mondom, de tényleg sokszor az van, hogy amúgy ezek a jó kis robogók már csak akkor látnak szerelőt, amikor már minden szar rajtuk, aztán jöhet az egyszerű megállapítás, hogy "hát, ez egy fos robogó".

    Egy új robogó fele árából (~4-5 kilóra gondolok) már lehet kapni jó elektromos bicajokat. Arra a kisebb távra, amit Te is említettél, az is príma lenne, és még csak kétütemű szagú sem lennél.

Új hozzászólás Aktív témák