Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • b_g_v2

    csendes tag

    válasz #TOTTI #89858 üzenetére

    hú, köszi, akkor karburáció marag így egyelőre

    hát volt egy pár köröm a járgánnyal, a 4,5 gr-ossal 7600ig tudtam pörgetni a kuplunggal ami benne volt
    7600-nál furán megindult, aztán elfogyott a teszt út, na mondom akkor megnézzük ezt a kuplungot, vettem hozzá dugót, szétszedtem és benne egy rövid rugó volt (valami kínai volt a kuplung), amikor tekertem a kuplung tárcsákat, akkor érezhető volt, hogy a teljes nyitás előtt akad, na remek, elő az eredeti, abban remekül jártak a tárcsák, csak a kuplung pofák voltak nagyon kopottak, a kettőből összeraktam egyet,
    1. kör sárga malossit + 4,5 gr 7200
    2. megmértem a kuplungban lévő eredeti rugó erősségét mérlegen, 32kg-t mutattott összenyomásnál, volt nekem egy közép hosszú athene sárga rugóm, azt mérleg módszerrel mérve 36kg-os, beraktam, ezzel nagyon szépen teljesít, 7900ig pörög

    na most kérek szépen tanácsot, jól értem, hogy előbb a fordulatszám tartományt kell megtaláljam, ahol legjobban húz a motor, az alja már megvan 6600tól kezd fickóskodni, a felső, max fordulat az lesz, ami felett már nem gyorsúl?

    és ha megvan ez a tartomány, akkor azt kell beállítsam, görgővel és rugóval, hogy mindig ebben a tartományban dolgozzon, fölé ne pörögjön?

    és ha ez is megvan akkor lehet a kuplung rugóval beállítani, hogy a tartomány alsó határa alatt ne indítson, és akkor mindig repülni fog?

    ha mindez így van, akkor arra kérek még tanácsot, hogy hogyan találom meg a fordulat felső határát?
    (azért az extra cső már 7500 felett elég hangos :) )

    előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák