Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz zsolti_20 #117012 üzenetére

    Ezeket nem ertem, latod. miert kapod le a hengert? Mert leall alapjaraton, ami valoszinuleg keverekkepzes?
    A vilagitas azert gyenge, mert tul alacsony az alapjarat, mivel sokat kap. -> keveset forog a magneskereked, a vilagitotekercsben kisebb feszultseg indukalodik.

    Angliaban biztosan tudjak, mi az a 2T motor, nagyon sok RS125 ot adtak el az orszagban, es a japan belpiacos 250 es 2T bol is joval tobb van, mint barhol mashol, japanon kivul. Az angliai rs125 kuparol ne is beszeljunk. Az egyik hengeremet egy angliai specialistatol vettem. Gatlot is tudnak szerelni, nem fogok helyetted raguglizni, igy en ebbe a reszebe a dolognak semmilyen energiat nem vagyok hajlando belefektetni, mert csak a billentyuzethez kellene nyulni. biztosan talalsz ott megfelelo szakembert. Hogy olyan aron, ami neked nem tetszik?
    Kihozhato 10x kevesebbert? Ezt honnan tudod? Mennyi a rezsikoltsege egy ilyen muhelynek? Ne magyarorszagi arakkal szamolj.
    Ugy, hogy egyaltalan nem ertesz hozza, es megy el a penz teljesen feleslegesen, normalisan mukodo alkatreszek cserejere, meg bontod szet a hengert, es mar veheted is hozza a kovetkezo tomitesgarniturat, mert azzal amit szetszedtel, nem kene osszerakni... satobbi. Teljesen el vagyok hulve az ilyen hozzaallastol.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák