Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Köszi srácok! :R

    Egyébként szürreális élmény volt megvenni a vasat.

    Bp.-től 160km-re egy pici faluba kellett érte menni, konkrétan az út elfogyott alólunk. Amikor befordultam az utcába ahova a GPS vitt, azt hittem eltévedtünk. Ilyen fél sávnyi sáros kátyús valami, amit útnak nem neveznék, jobbra erdő balra tanya szerű képződmények. Begurulok az utca közepéig majd a címen látok egy vatta új Ford Mustangot a kertben a csirkeól mellett. Az ól mögött a fészerben meg egy John Deer fűnyíró traktor.

    Mondom ilyen nincs.

    Előjött a tulaj, meg a családja. Nagyon egyszerű emberek voltak, bevallották, hogy ők nem nagyon értenek a gépekhez, ezért felvitték Pestre a Honda Dreambe a motort amikor eljött a szerviz ideje. Valami CNC-s cégük van, gondolom onnan a Mustang.

    A srác még nem engedett felülni senkit a gépre, a próbakört nagy izzadtság volt összehozni. Mondtam neki, hogy nekem bármilyen feltétel jó, adok előleget, vagy írhatunk kölcsönadási szerződést, esetleg odaadom egyben a vételárat a borítékban. Sehogy nem tetszett neki, csak az utcába akart elengedni, ahol 5km/h-nál gyorsabban fizikai képtelenség volt végigmenni ezzel a motorral. Végül az apja győzte meg, hogy adja oda egy körre, én meg letettem nála a vételárat, de állítólag végig tördelte a kezeit amíg vissza nem értem.

    A végső sokk az volt neki, amikor megalkudtunk és fixálódott hogy elhozom a gépet. Onnantól csak kukán ült a sarokban és a tényleges adás vételt kénytelen voltam lebonyolítani a szüleivel. Esküszöm amikor eljöttem még kb. haragudott is rám a srác :DDD

Új hozzászólás Aktív témák