Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Bemásolom, hátha valakit érdekel:

    "Dodor - TESZTMOTOR FORGATÁSOK!

    Nagyon sokan írtatok a télen, hogy a motorotokat szívesen látnátok egy DodorShow tesztben! Köszönöm a felajánlásokat!
    Most jött el az ideje, hogy elkezdem szervezni a forgatásokat.
    Ha még aktuális a felajánlásod, akkor privátban írj rám és egyeztetünk a továbbiakról.

    Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt a listát, mert lehet, hogy már itt van a válasz:
    - jún-júl-aug hónapokban 4-4 napokat fogok tesztmotorokat forgatni (dátumokat privátban egyeztetem a kiválasztott motorok gazdáival), kb 30 motorról készül video.
    - kizárólag jó állapotú motorok érdekelnek, bármilyen évjáratú
    - 500ccm alatti motorok nem érdekelnek, robogók sem
    - a forgatások Bp környékén mennek, nem tudok elutazni külföldre, ill 150-250km-re 1-1 motor miatt
    - ne sértődj meg, ha nem válaszolok azonnal. Alapból is sok üzenet jön, lehet, hogy 1 hét múlva írok vissza. A pakliban az is benne van, hogy nem a te motorodat választom, viszont már most előre köszönöm, hogy szántál rám időt és írtál!
    - mielőtt írsz, nézd meg, hogy milyen motorokról csináltam már videót. Ha a tiéd ugyanolyan, mint amilyen már volt, csak piros, akkor nem fogom kiválasztani.
    - Ha lehet, kímélj meg az olyan üzenetektől, hogy "odaadnám, de most rossz", "biztos nem érdekel? Majdnem gyári, csak a fél motor más",
    - A motor videó elkészítése kb 3 óra. Akkor vállald, ha van ennyi időd, mert fél anyagot nem szeretnék egy motorról csinálni, hogy majd máskor befejezzem.
    - üzembiztos motor érdekel csak, gumik-lánc-kuplung-kezelőszervek-fékbetétek, stb és az esztétika legyenek rendben.
    - nem árt, ha van valamennyi ismereted a motorodról, valós típushibák, modelltörténet, stb, hogy egy kis segítséget kapjak tőled, mert valszleg jobban ismered a saját motorodat, mint én. (és ez 30 féle motornál gondolom érthető)
    - ne hozz magaddal a forgatásra még 3 havert, mert én ott dolgozom és nem tudok 1 órán át sztorizni, meg sztorikat hallgatni. Nem feszkós a meló, de azért haladni kell, mert jön a köv. motor utánad megbeszélt időre.
    - A forgatáson sem tudom megmondani, hogy mikor fog megjelenni a videó, mert a köv. 8-10 hónapra készülnek a tesztek, így lehet, hogy a forgatás után 3 héttel, de az is lehet, hogy 7 hónappal fog megjelenni.
    - Ne kérj nyersanyagot, mert nem küldöm át. Nyilván azt szeretném, hogy nálam jelenjen meg először, ill. rengeteg anyag készül, amit nem nézek át, hanem egyből megy a vágónak, aki szintén nem ül le és nem néz meg egyben sok-sok óra anyagot. Mindig azt nézi, amit épp vágni fog.
    NAGYON KÖSZÖNÖM A FELAJÁNLÁSOKAT!!! 😃"

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák