Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    válasz PoLizei #46990 üzenetére

    Amúgy ez sokkal jobban hangzana :D Hozd te az alkatrészt! 7000 Ft/óra. Nem tudsz alkatrészt beszerezni? Akkor akciósan 5000 Ft/óráért mi elintézzük helyetted és intézzük a garanciát is! :D

    Rákerestem és a legtöbb szerelő leírta, hogy azért drágább a hozott alkatrész, mert van egy óradíj, ami a szerelők fizetése és van egy rezsi díj, ami az alkatrész árba van belekalkulálva :D Szegények.

    Oké, gondolom sokan viszik a szar alkatrészt és van vele probléma. De akkor mondják azt, hogy én beszerelem, de ha szart hozol, akkor ha 1 órám van benne hozhatod a másikat, addig pörög a stopper és fizethetsz. De nem ez van, hogy nem akarnak vele szívni, hanem mert éhesek és keresni akarnak az alkatrészen is, nem is keveset :-)

    A másik meg, hogy olvastam valamelyik cikkben, hogy Németországban audi szervizben van beépítve kamera és nézheti a tulaj, hogy dolgozik a szerelő. Itt mikor lesz ilyen? Soha :D

    Sőőőt, képesmotoron van egy amerikai (kanadai?) csávó, aki motorszerelő. Be van webkamerázva a műhely, egész nap lehet nézni, ahogy más motorjait szereli :D Nem találok most a linket, talán Symbi tudja linkelni.

Új hozzászólás Aktív témák