Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • printer71

    csendes tag


    Nos , megvolt a tesztút a Megannal ( DCI 82 LE ) , nagyrészt országúton , takarékosan 80-110-el ahol lehet , persze jópár előzést eszközölve , fogyasztás 3,5 , és levonva a következtetést , hogy ez a motor nekem éppen elég .
    Tehát minden rendben , csordogálok hazafele a balatonparton a több mint 1000 km-es túráról , családdal hallgatjuk a Retro rádiót , persze ehhez a 10 éves lány hátulról pofákat vág mert nem tetszik neki a zene :) , előzékenyen engedem át a gyalogosokat a zebrán , amikor kapunk egy akkora ütés hátulról , hogy pár pillanatig nem is tudom mi történtt .
    Nos apuci 20 éves kisfia , aki megkapta a volt rendőrségi Octaviat fékezés nélkül belénkzúgott . Először fékhibára , majd némi telefonálgatás után elbambulásra hivatkozott .
    Nos a Megane nagyon jól vizsgázott karcolásokkal kis horpadásokkal megúszta . Igaz ebben segített a vonóhorog is :)

    Viszont azóta világít a légzsák és a SERVICE lámpa is . Nos a légzsákról már tudom , hogy az ülés alatt kell keresni a csatlakozót , és azt megnyomkodni , de mit jelenthet a Serv. lámpa . Ha megoldódik a légzsák akkor eltűnik a Serv. lámpa is ? A csattanásig semmi jelzés nem volt . Én hazajöttem az autóval , a működésén nem venni észre semmit

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák