Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz jimpo #63007 üzenetére

    szep munka,egyenletes is :K a jobb-bal balance viszont nem. Az okes,hogy valakinek a lassu futasnal van egy % mittomen 52-48 kozott barmi,a gyors futasnal ez esetleg kozeledik szinte 49.9-49.1 stb. nem erre ertettem,hanem h csak a lassuk es csak a gyorsak kozott van elteres.
    Amikor mar jol megy ez,ahogy szoktuk mondani szinte unalmas iparos,akkor erdemes egy kicsit ezzel is torodni. Akar lefilmezni,es utolag megnezni ebbol az adatbol h melyik milyen elterest adott es ott hogy nezett ki a mozgasod.
    Nem az a cel hogy 50-50% legyen,mert van egyeni elteres arra,hogy kinek mi a leggazdasagosabb mozgas.Viszont ha ez megvan akkor erdemes megnezni,hogy mikor tersz el ettol.
    Csak egy otlet a jovoben majd foglalkozol vele.A futotehnika,gazdasagos mozgas idovel egyre nagyobb kulcs lesz,mert ugye eloszor a Vo2max lesz kipipalva es nem igazan tudod majd piszkalni,utana a laktatkuszob,es amikor mar nyelgazon tudod az adott tempot,akkor marad a gazdasagossag finomhangolasa.Lehet nem leszel sokkal gyorsabb tole,de kevesebbet fogyasztasz es nem terheled annyira a labaidat.Ez idovel aranyat er :K

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák