Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz cappa72 #80739 üzenetére

    Ha siman csak 50-es, akkor a hozza kapott kulfoldi papir csak "disz". Tobb ilyen osztrak motorom is volt, amihez a kinti forgalmi megvolt, mert ott rendszam es muszaki koteles. Itthon az adasvetelin es a biztositason kivul mas tendo nincs vele.
    A kulfoldi papirok akkor erdekesek, ha 50-esnel nagyobb motort veszel es honositani akarod.

    KTMHobby3:
    "Akkor hogyan döntik el hogy megbüntetnek-e, vagy sem?"
    Embere valogatja. Amelyik ugy gondolja, hogy nem szabalyos, az siman megbuntet, aztan maximum megreklamalja az ember.
    Nekem volt vitam az egyikkel, amikor bevezettek nalunk a fizetos parkolast es a parkoloban ott szerencsetlenkedett, hogy a motoromra hova rakja a mikulas zacskot elso nap.
    Mondtam, hogy vagy osszetepi vagy ha nem, akkor szepen bebattyogok a keruleti parkolasi ugyfelszolgalatra, aztan majd a munkaadojaval ujra atveszik a jogszabalyokat, hogy mi alapjan kell buntetni.
    Egy darabig meg eroskodott, hogy o ugy emlekszik oktatason ezt mondtak, mondtam neki hogy nem baj, masodjara majd jobban figyel, mert nem leszek boldog ha ilyen hulyesegek miatt kell feleslegesen maszkalnom.

    Konkretan az lett a vege, hogy ott elotte felhivtam kihangositva az ugyfelszolgalatot felvazolva a problemat es kertem, hogy magyarazza ezt el a kedves kollegajanak is, miert nem kellene buntetest kirakni.

    Szerintem volt meg par ilyen altala erdekesen meghozott dontes, mert kb 2 napig dolgozott azon a teruleten, azotan egy masik fix arc van.

Új hozzászólás Aktív témák