Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ma kivel találkoztam fiúk? Mert ha 200 motorossal ma nem, akkor egyel sem. Folyton valamim a levegőben volt.

    Itt nem fújt csak bogdányban az egyenesben. Ma ahogy mondanák sokan: Veszélyesen éltem, de olyan rohadt jó volt. Volt egy masszív átlagtempóm és még így is néha én éreztem magam lassúnak. Pedig ha tököltek előttem mentem tovább.
    Annyi, de annyi minden történt. Volt hogy kicsit nem néztem a tükörbe és a szűk utcában megdurrogtattam úgy rendesen, aztán belenéztem a végén és ki volt ott? A motorosrendőr. Diszkréten kielőzött.
    Aztán visszafordultam egy motoroshoz is a semmi közepén. Amikor elmentem mellette úgy tűnt nagyot esett és épp összerakja magát. Aztán kiderült, hogy nem, csak egy autós mellé ért és szólt neki, hogy lángol a motor, eloltotta a tűzet meg valamit szerelt, pakolt már össze.
    192km ment ma bele. Reggel teli tank és go! Voltam és a kopaszi gátnál is, de egom másik végén is és közte kb mindenhol. Ahol kanyarok és erdő volt ott biztosan.
    Nagyon halkan mondom, mert nem szabadna, de a tököm ki van a biciklisekkel néha, de a 40-el közlekedő autósokkal is. Azért már sokkal barátságosabbak. Nagyon sokan indexeltek jobbra és kicsit lehúzódtak. Kibukkantam a kanyarból és látták, hogy mennék lendületből.
    Annak is megvan a varázsa, hogy az ember a két kocsisor között megy el és nem épp 20-al. Na ezt a témát is pihentetem egy időre, mert felért egy pár energiaitallal. Mivel nagyon hangos vagyok csak úgy nyílt a sor szó szerint.
    És ezek ellenére sztem lassan mentem másokhoz képest.
    Volt, hogy belefutottam egy kordonnal lezárt utcába is. Alapból csak a térdmelegítőt akartam felvenni és ezer rendőr. Egy kocsmát és az előtte lévő útszakaszt zárták le. Rengeteg balesetet láttam. Elnéztem a szőke kis cibálnivalót ahogy csodálkozva tanulmányozza a baleseti bejelentő lapot. Neki is meg sokaknak meglehetett a napja. Mindezek ellenére egyetlen egyszer volt, hogy kivert a víz. Fékezett előttem a motoros, de a féklámpája nem villant fel csak később és mivel mentünk egy tempót volt kapaszkodás. Még szólni sem tudtam neki úgy otthagyott a sor4.
    Holnaptól ismét békésen közlekedek. :K

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Az akku továbbra is rosszabbul teljesít mint a régi. Egyelőre várunk, lehet, hogy még nem tért észhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák