Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    válasz Chrys_ #69036 üzenetére

    Sokak vitrinmotort tartanak, elmennek a fagyizo ele vagy rovidgagya polo komboban mennek az andrassyn. Sokan tobb ezer kmeket mennek, nezik a tajat, eljutnak sok helyre, nagy tarsasagban. Paran palyazni szeretnek, benne van az eses, benne van az, hogy szezononkent kell 80e-es gumiszettet venni, kozben masra is hasznaljak. Vannak akik kulon palyagepet vesznek es utanfutoval viszik le a gepet a palyara.
    Engem kurvara nem erdekel, hogy milyen idomszett van a motoron, ettol szarabb lesz a motor? Inkabb motorozok kinai idomszettel elvezetbol, mint hogy fossak attol, hogy lesz egy karc a motoron. Nem ertem te mirol beszelsz itt ugy, hogy 1 honapja vetted meg a motorodat. Vezetestechnikai treningen ismered meg a hatarokat? Voltal mar vezetestechnikai treningen? Altalaban ott azt gyakoroltatjak be veled, amit rutinoktatason kellene.
    Agyam eldobom, hogy megy a fotelfizika, tapasztalatok nelkul.
    Ulj fel egyszer Chrobak moge egy turamotorra, ott meglatod, hogy egy nem palyara tervezett motorral ugy lehet menni, hogy lefosod a bokad. Habar szerintem itt a tobbsegunk meg sem fogja kozeliteni.

Új hozzászólás Aktív témák