Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chungee

    addikt

    Nem tudom mit csinálnak. 2 tény volt, amiket helytelenül adtam a helyszínen. Ideges voltam, nem állt szándékomban valótlant állítani. Abból 1 beigazolódott azonnal a rendőrnek. Nem tudom ezek közre játszhattak-e:F

    A 2 dolog

    1.) Faterom lakcímkártyája volt nálam az enyém helyett. Szerintem amikor voltunk az öreggel közműszolgáltatónál, ott véletlenül elcseréltük egymásét. Volt rá példa párszor korábban. Mindenunk egyezik, csak a születési dátum különbözik. Miután lekérdezte az adatokat a központtól észrevette, hogy nem egyezik a személyi és a lakcímkártya. Nem csinált nagy gondot, csak kérdezett szóba, hogy hol lakom és felhívta rá a figyelmemet, hogy ez nem az enyém. Gondolom a központ megerősítette neki. Szóval ez beigazolódott egyből.

    2.) Eltartottak számát kérdezte. Rávágtam, hogy nincs. Közben mégis van, mert elváltam. A gyerek az anyjánál van. Csakhát kisemmizett az a **banc, fizethetem a gyerektartást de csak papíron. Ezt a lépést az exem kezdeményezte, hogy minél előbb fejeződjék be a válást. Nem kell sajnálni őt, nála maradt minden. Ház, autó és az ingóságok 92%-a. Bocs, hogy eltértem íg a tárgytól.

Új hozzászólás Aktív témák