Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djdaniel

    senior tag

    válasz mistixx #2360 üzenetére

    mistixx
    Édes anyámat is ki hallgatta a rendőrség tanúként, egyébként vele mentem a rendőrségre.
    Egyébként sima ablak üveg van az ajtón, egy rétegű vény sz*r, mint a régi nyílás zárókon, nem pedig biztonsági üveg, most is tiszta kontárul van meg csinálni, megint csak sima ablak üveg, és nincs is végig le szilikonozva.
    Köszönnöm a megnyugtató választ, ezen idegeskedek hogy elzárást kapok, remélem csak pénzbírság :W
    Bár azt se tudom miből fogom ki fizetni, mivel diák vagyok, szüleimmel élek albérletben, tehát gondolhatják milyen kevés pénz marad a kasszába...

    Ebben az egészben az a legnagyobb vicc, hogy szemtanú nem is volt aki látta volna hogy ki töröm, a tenyeremet rá tettem az üvegre, és ahogy be csuktam kicsit erősebben megnyomtam a tenyeremmel az üveget és a nyomástól el tört, nos ki tört utána jött ki a férfi.
    tudom hogy nehéz el hinni, de valóban így történ, ahogy le írtam.
    Ma beszéltem a saját orvosommal, az mondta hogy a Tisztelt Doktornőnek aki feljelentet a egy beteg mondta hogy az öklömmel törtem ki, az a férfi csak az látta hogy ki van törve mikor ki jött a rendelőbül, és azt állítja hogy ököllel törtem ki.
    Az orvosnak akármit mondhat az úgy-se vonja felelősségre, gondolom a rendőrségen mikor ki hallgatják, ott nem meri, illetve nem fogja mondani, hogy látta mikor ki törtem, miközben nem, gondolom tisztába van a dologgal.
    ha jól tudom a megalapozatlan vádolás, illetve a hasim tanúzás is büntetendő.

Új hozzászólás Aktív témák