Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pixa

    aktív tag

    válasz szab.tam #2857 üzenetére

    A szerződés a következőt tartalmazza:
    1. Egy havi (ha jól tudom) kaució. Ez ugye a szerződés szerint is arról szól, hogyha bármi kárt okozunk (pl. letépjük a festéket, megrágjuk a szekrényeket, stb.) ebből kerül fedezésre. Ez oké!
    2. A lakbért. Amiről, mint említettem számla, nyugta, Princz Gábor nuku!
    3. A közös költség aminek összege ~6.3E (ami már emelkedett azóta...).

    A tulaj állítása szerint ez a TELJES k.k.! Amivel ugye értelemszerűen az a gondom, hogy egyrészt teljes mértékben nem terhelheti a bérlőt, másrészt a szerződés kezdete óta egy sajtcetlit sem láttunk amin le lenne részletezve, hogy miből áll. Holott, és itt lehet hülyeséget mondok, a közös képviselőnek minden hónapban erről számlát kellene kiállítania névre szólóan a lakóknak amiben ugye részletezi, hogy szemétszállítás, közvilágítás, biztosítás, stb. van. Ám ilyet a kutya se látott! Annyit tudunk, hogy van közös képviselő. De még egy árva házirend sincs kitéve... Márciusban a közös képviselőfánk kitette, hogy szelektív kukákat kapunk (ugye a kék- meg sárga fedelest) ami azóta sincs... :U
    Szóval hiányosságok nem kicsit vannak!

    [ Szerkesztve ]

    "...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."

Új hozzászólás Aktív témák