Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ambipur

    tag

    válasz birrbert #6021 üzenetére

    Szia birbert!

    Az ext2 filerendszer előkészítésében igazad lehet. A partíció legyen primary és aktív, ha valamilyen particionálóprogramot használsz. A sata vinyót meg meg kéne nézni az OpenWRT - nél, vagy megkérdezni a fórumában (szerintem it a ph - n is van), hogy támogatja - e.

    A kérdésedet köszönöm, nagyon kedves! A tippeket amit itt a forumon kaptam, ezúton is köszönöm. Vettem egy 750 GByte - os 7 200 rpm - es Seagate noti merevlemezt. Végül Seagate lett, nem WD, mert a kiszemelt WD - t idehaza nem sikerült beszerezni. FTP - n a helyi gépre 72 MByte / sec volt a maximális átviteli sebesség, samba - n keresztül pedig 30 - 35 MByte / sec.

    Most az az ötletem támadt, hogy a kábelmodemem (UPC, EPC3212) USB portját kéne WAN - nak használni a szerverhez. Így az alaplapi meg a PCI buszba tett hálókártya révén lenne két LAN - os ethernet portom. Egymásnak ellentmondó infókat találtam a kábelmodem USB portjának sebessége felől. Volt, ahol 1.1 - esnek, volt, ahol 2.0 - ásnak írták. Előbbi esetén az egésznek semmi értelme, viszont 480 Mbit / sec elég lenne még a 120 Mbit - es internethez is. Na, ezzel küzdök most.

Új hozzászólás Aktív témák