Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jimpo

    aktív tag

    válasz tomcica #63013 üzenetére

    Igyekszem figyelni, bár ideje lenne rámenni az erősítésre is mert eddig az kimaradt. :B Egyébként tuti a hólyag volt a ludas, kivágtam. Majd pár órával később futás, kellemes felhős idő van ~20°C mellé ~15km/h szél. Az ünneplős Saucony Endorphin Speed 2 -t vettem fel, nem véletlenül. :))
    Bemelegítés közben másfél kili után tartottam egy pisiszünetet, mikor megálltam akkor éreztem hogy lüktet a korábban kivágott hólyag, illetve indulás után is egy pár száz méterig. 2 kilométer után felpörgettem a tempót, talán túl is pörgettem az elejét. Az első két kilóméter érezhetően nehezen ment köszönhetően a magas Air Power-nek azmi az első kilométeren 8% majd a másodikban 7%, majd az követően fordultam egyet. Előzetesen 3:55 körül akartam futni végig. Jelentem nem sikerült, gyorsabb lett.

    Ezennel új 5k PB is született, bőven 20 perc alatt. :DDD Jóval jobb lett mint az előző, ezt se mostanában fogom megdönteni. ;]
    Egyébként filóztam indulás előtt hogy mit fussak, valami kisebb lazát vagy 5x 1000/1000 de az már sok kilométerben. Így is 60 felett voltam tegnap, meg jövő héten kánikula is lesz elvileg. Meg valószínű hogy megyek túrázni több napra pünkösdkor, végre... Szerintem jól döntöttem. A következő 3 napban csak lazázás lesz jóval 5 perc feletti tempóval, úgy is meló holnaptól.

    Továbbá a Stryd auto-kalkuláció szerint a Critical Power 310 W 4.49 W/kg ~69 kg :C :U

    [ Szerkesztve ]

    Stryd Next Gen

Új hozzászólás Aktív témák